➤ ACCCA-TV

 

Ben trobats / Capítol.507: Conciliació veïns i oci nocturn

...

Deuwatts betevé - dimarts, 3 d'octubre 2017
En aquesta tertúlia del programa Ben Trobats de XipTV
parlem de la conciliació de veïns i l'oci nocturn.

La conciliació entre el descans dels veïns i l'oci nocturn segueix sent un debat a l'ordre del dia. Molts ajuntaments han impulsat campanyes de mediació per a promoure el comportament cívic i responsable. En parlem amb la Núria Rodríguez, periodista de Badalona Televisió. L'acompanyen en Ramon Portet, General Manager Grup ViG, Pedro Jesús Fernández, membre de l'Associació de veïns de Canyadó, Xavier Pastor, expert en gestió de conflictes i professor de la UOC i de la UdG i Lluís Gallardo, de l'Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica.

   • Si no visualitzeu correctament el vídeo, podeu provar de veure'l al web del programa Ben Trobats (s'obrirà en una nova pestanya del navegador).
     
  • El soroll aborrega, degrada. No és cultura.

    "El soroll és un contaminant energètic que envaeix la nostra intimitat i lesiona la nostra salut física i mental".
    La nostra societat pateix el mal del soroll. Una pandèmia que ens fa emmalaltir i a la que no se li presta massa atenció en els mitjans de comunicació. La contaminació atmosfèrica genera grans titulars, en canvi la contaminació acústica irònicament, és una tortura silenciosa. Gairebé no se'n parla enlloc, fins que ens toca de ben a prop.
    A l'ACCCA lluitem contra aquesta pandèmia "silenciosa" i alhora fem pedagogia referent als greus problemes que comporta el soroll per a la salut de les persones.