tornar a la hometornar a la home
Plaça Regomir, 3, pral. 1a.
08002 Barcelona
     accca@sorolls.org

Assessoria Jurídica

Assessoria Tècnica
Acústica

Gabinet Psicològic

Consulta Mèdica

 


Es troba a... QUI SOM

 

 


Si hi ha soroll,
no som lliures

(Lluís Permanyer)


›Qui som

Estatuts

Junta Directiva

Novetats

Associar-se

 

 

El ruido, un enemigo de la inteligencia

L'Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA) és una entitat sense ànim de lucre, independent, completament desvinculada de partits polítics i dels seus programes, i d'Administracions públiques, quin objecte el constitueix la lluita contra les causes i els efectes dels sorolls, i segons es desenvolupa en l'article 2n dels nostres estatuts. L'ACCCA també desenvolupa una tasca d'informació i assessorament als afectats/des per la contaminació acústica i a la ciutadania en general.

L'ACCCA va néixer al mes de març de 1998 i arrel de l'impuls que li varen donar quatre persones (les integrants de la primera Junta Directiva) per fundar-la i endegar aquest projecte col·lectiu al que s'han afegit d'ençà la seva creació més de 200 persones.

L'any 2000, l'ACCCA conjuntament amb d'altres associacions d'arreu d'Espanya va fundar la Federación de Asociaciones contra el Ruido y las Actividades Moletas (PEACRAM).

Actualment l'ACCCA és integrada per aquest nombre d'associats/des, compta amb uns serveis especialitzats d'assessoria jurídica, d'enginyeria tècnica acústica i
una psicòloga que són indenpendents del funcionament intern de l'associació, i també desitja integrar un/a metge/ssa avessats en aquesta matèria.