L’ACCCA celebra enormement que enguany (segons notícia d’El Periódico de Catalunya, de 12/03/2016), pel motiu que sigui, no se celebri la concentració d’una marca nordamericana de motocicletes que res tenen a veure amb la nostra cultura de la mobilitat i que ha suposat d’ençà l’any 2009 l’immerescut càstig de contaminació acústica i atmosfèrica durant 3 dies (i 3 nits) a la ciutadania ja prou turmentada pel Consistori barcelonès, que ha aconseguit convertir el Poble Sec i part de Sants-Montjuïc en la veritable deixallaria acústica de Barcelona (Picknic Elektronic, concerts de la Mercè, la cursa de diumenge sí diumenge també, base d’ambulàncies a l’Av. de la Guàrdia Urbana i al CAP del c. Manso, Sònar de dia, etc, etc).
Convidem a la lectura de la carta publicada al El Periódico de Catalunya, 3/08/2015

Perdona, ara mateix el comentari está tancat

© 2011 sorolls.org Avís legal