➤ ACCCA-TV

 

Ivoox. Programa de ràdio "La tríada"

twitter@sorolls

ivoox - dilluns, 10 de juny 2019
També podeu escoltar-ho en format de relax visual

Carme Soler és la presidenta de L’Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA), fundada a l'any 1998, és una entitat no lucrativa i apolítica que treballa per combatre les causes i conseqüències del soroll, com ells mateixos asseguren. Soler ens explica quins són els orígens de l'entitat, perquè és molt necessària l'existència de la mateixa i quines utilitzen per combatre el soroll als barris de Barcelona.

 
  • Si no escolteu correctament el programa, podeu provar de veure'l al web de ivoox (s'obrirà en una nova pestanya del navegador).
     
  • El soroll aborrega, degrada. No és cultura.

    "El soroll és un contaminant energètic que envaeix la nostra intimitat i lesiona la nostra salut física i mental".
    La nostra societat pateix el mal del soroll. Una pandèmia que ens fa emmalaltir i a la que no se li presta massa atenció en els mitjans de comunicació. La contaminació atmosfèrica genera grans titulars, en canvi la contaminació acústica irònicament, és una tortura silenciosa. Gairebé no se'n parla enlloc, fins que ens toca de ben a prop.
    A l'ACCCA lluitem contra aquesta pandèmia "silenciosa" i alhora fem pedagogia referent als greus problemes que comporta el soroll per a la salut de les persones.