➤ ACCCA-TV

 

COPE. Programa de ràdio "Migdia COPE TGN"

twitter@sorolls

COPE - dilluns, 10 de juny 2019
També podeu escoltar-ho en format de relax visual

Lluís Gallardo és el tresorer i advocat de L’Associació Catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA), fundada a l'any 1998, una entitat no lucrativa i apolítica que treballa per combatre les causes i conseqüències del soroll.


Gallardo participa en una entrevista telefònica al programa de la cadena Cope, Migdia Cope de Tarragona, per informar sobre diverses qüestions relacionades amb el greu problema que suposa la contaminació acústica en la societat actual.

 
  • Si no escolteu correctament el programa, podeu provar de veure'l al web de la COPE (s'obrirà en una nova pestanya del navegador).
     
  • El soroll aborrega, degrada. No és cultura.

    "El soroll és un contaminant energètic que envaeix la nostra intimitat i lesiona la nostra salut física i mental".
    La nostra societat pateix el mal del soroll. Una pandèmia que ens fa emmalaltir i a la que no se li presta massa atenció en els mitjans de comunicació. La contaminació atmosfèrica genera grans titulars, en canvi la contaminació acústica irònicament, és una tortura silenciosa. Gairebé no se'n parla enlloc, fins que ens toca de ben a prop.
    A l'ACCCA lluitem contra aquesta pandèmia "silenciosa" i alhora fem pedagogia referent als greus problemes que comporta el soroll per a la salut de les persones.